6 pojkar radar upp sig på scen: Då knäpper han till vänster med fingrarna och förändrar allt

Den här kvinnan blev stoppad av samma polis gång efter gång. Tillslut tröttnade hon och fångade det hela på film.

Kände sig felbehandlad

Det är inte kul att bli behandlad som en kriminell av polisen när man vet att det inte stämmer. Den här stackars kvinnan fick nu nog — hon filmade och sa till samma polis som hade stoppat henne gång efter gång. När hon stannade sin bil och började filmen och sa ”Well ya’ll, I just got pulled over.”, då trodde iallafall jag att hon skulle bli ordentligt utskälld av polisen som närmade sig bilen. Det verkade så på stämningen, den gick nästan att ta på.

Good cop eller bad cop?

Det verkade definitivt som att det var ”the bad cop” som kom närmare bilen. Slutet av sammandrabbningen blev dock väldigt oförutsedd. Polisen frågade som vanligt efter hennes körkort och registreringsbevis, men det vägrade hon ge polisen. Se anledningen till att det blev som det blev nedan.

Den här filmen förvånade iallafall mig! Hur hade du reagerat om det här hände dig? Dela för att hylla vår fantastiska poliskår som alltid riskerar livet för vår säkerhet. 

6 pojkar radar upp sig på scen: Då knäpper han till vänster med fingrarna och förändrar allt